Vaida-Despre-Noi_003

Știm foarte bine că un ulei de calitate care își păstrează abslout toate elementele nutritive este presat la rece. De aceea venim cu o gamă largă de uleiuri pentru consumul zilnic. Uleiurile Vaida, presate la rece sunt 100% naturale și conțin foarte multe vitamine și antioxidanți. Printre cele mai importante vitamine prezente se numără A, E, B1, B2 și C, substanțe precum niacina, dar și acizi grași Omega (3, 6, 9 și mai ales unul din cele mai rare, Omega 7), foarte benefici pentru buna funcționare a organismului. Uleiurile au proprietăți antioxidante, ceea ce le face propice consumului precum și în aplicații din domeniul cosmetic, datorită conținutului ridicat de vitamina E. Astfel uleiurile se surclasează față de produsele convenționale prin faptul că sunt 100% naturale și presate la rece.

Uleiurile presate la rece oferă multe beneficii comparativ cu cele rafinate. Astfel acestea sunt ideale pentru consumul zilnic în diverse combinații, de exemplu pe salate și contribuie la reglarea organismului în mod natural. Dintre produsele cu un spectru larg de beneficii se remarcă: uleiul de in, uleiul de cânepă, uleiul de cătină, uleiul de dovleac, uleiul din sâmburi de struguri sau sâmburi de caisă, dar și uleiul de migdale, un adjuvant important în menținerea elasticității pielii.

De asemenea gama noastră de uleiuri presate la rece a fost îmbogățită cu uleiuri 100% naturale, presate la rece provenite din culturi certificate ecologic adică BIO.